close

Contact rapid

Terra Dinamic ofera tehnologie de epurare avansata in intreaga lume, de la planificarea proiectului pana la serviciile post-vanzare.

close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Statii de epurare ape uzate MENAJERE

  SOLUTII DE RECICLARE A APEI MENAJERE

  Statii de epurare ape uzate MENAJERE

  SOLUTII DE RECICLARE A APEI MENAJERE

  Solutii adecvate

  • Terra Dinamic pune la dispozitie clientilor sai sisteme capabile de tratare a efluentilor din ce in ce mai complexe, in conformitate cu standardele tot mai inalte.
  • Noi folosim natura drept model, cu baza in componentele noastre inovatoare de sistem, reusind astfel sa dobandim recunoastere internationala ca un specialist in tehnologia de procesare a apelor uzate.
  • Proiectam, construim si operam retelele si sisteme de epurare a apelor uzate pentru orase mari, iar pentru zonele rurale, in care teritoriul de servicii este prea mic, oferim instalatii de ape uzate mici, ca o alternativa la instalatiile mari.

  Abordare completa

  • In vederea gestionarii apelor uzate menajere colectate si tratarea eficienta a acestora, noi am conceput o abordare completa, pentru a ajuta autoritatile publice, in functie de dimensiuni, provocari tehnice si de reglementare.
  • Succesul proiectelor noastre este asigurat prin masurile clar definite pe baza evaluarii nevoilor, strategie locala, garantia calitatii si prin masurile de performanta pentru servicii si comunicarea catre rezidenti cu privire la impactul serviciului.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.